ceturtdiena, 2016. gada 14. janvāris

Informācija par projektu konkursiem 2016

Publicētas pieteikuma formas 1.marta projektu uzsaukumiem ES programmā „Eiropa pilsoņiem” Izsludināti 2016.gada 1.marta projektu konkursi ES programmā "Eiropa pilsoņiem". Pašvaldības un tām padotās iestādes, kā arī nevalstiskās organizācijas tiek aicinātas iesniegt projekta pieteikumus ES programmā „Eiropa pilsoņiem”.
ES programmas „Eiropa pilsoņiem” (2014-2020) mērķis ir tuvināt Eiropu tās iedzīvotājiem, stiprināt piemiņu un palielināt sabiedriskās līdzdalības iespējas ES, nodrošinot vietējā, reģionālā un dalībvalstu līmenī atklātākas debates par ES jautājumiem. Programma veicinās pilsoniskās sabiedrības organizāciju iespēju palielināšanos, lai to biedrus un plašāku sabiedrību iesaistītu ES demokrātiskajā dzīvē. 
Plašāka informācija par 2016.gada 1.marta uzsaukums:

 
1.darbība „Eiropas vēstures piemiņas pasākumi” (European Remembrance) 
Projektu iesniegšanas termiņš: 1.marts
Projektu aktivitāšu uzsākšana: No 01.08.2016. līdz 31.01.2017.
Projekta iesniegšanas kārtība un dokumentācija ŠEIT 

2.darbība „Demokrātiskā iesaistīšanās un sabiedriskā līdzdalība” (Democratic engagement and civic participation)
 
2.1.apakšpasākums „Pašvaldību sadraudzība” (Town Twinning) 
Projektu iesniegšanas termiņš 1.kārtā: 1.marts
1.kārtas projektu aktivitāšu realizēšana: No 01.07.2016. līdz 31.03.2017.
Projekta iesniegšanas kārtība un dokumentācija ŠEIT 
 2.2.apakšpasākums „Pašvaldību tīklojumi” (Networks of Towns) 
Projektu iesniegšanas termiņš 1.kārtā: 1.marts
1.kārtas projektu aktivitāšu uzsākšana: No 01.07.2016. līdz 31.12.2016.
Projekta iesniegšanas kārtība un dokumentācija ŠEIT 
2.3.apakšpasākums „Pilsoniskās sabiedrības projekti” (Civil Society Projects) 
Projektu iesniegšanas termiņš: 1.marts
Projekta aktivitāšu uzsākšana: No 01.08.2016. līdz 31.01.2017.
Projekta iesniegšanas kārtība un dokumentācija ŠEIT 
Izglītības, audiovizuālās jomas un kultūras izpildaģentūra (EACEA) ir publicējusi ikgadējās prioritātes programmas turpmākajiem darbības gadiem. Iepazīties ar prioritātēm var gan EACEA mājas lapā, gan lasot atsevišķu un detalizētāku dokumentu ŠEIT
Instrukcija pieteikuma aizpildīšanai angļu valodā EACEA mājas lapā ŠEIT
 („Europe for Citizens” slejā, kolonnā „User Guides”) 
Prezentācija PIC koda iegūšanai ŠEIT 
Video kā iegūt PIC kodu (No Erasmus+: Jaunatne darbībā programmas) ŠEIT 
Tehnisku problēmu gadījumā ar pieteikuma veidlapu var sazināties ar ES programmas “Eiropa pilsoņiem” informācijas punktu Latvijā vai pa tiešo Izpildaģentūras e-pastu: eacea-helpdeskec.europa.eu (tel. +32 229 90705) 
Izsludināti kultūras projektu konkursi 
Līdz 2016. gada 22. janvārim pulksten 12.00 (sūtot pa pastu - līdz 18. janvārim (pasta zīmogs)) Valsts kultūrkapitāla fonds (VKKF) pieņem projektus kultūras projektu konkursā:
Projektu konkursos projekta pieteikumus var iesniegt fiziskas personas vai juridiskas personas, kas atbilst konkursa nolikuma prasībām.
Sīkāku informāciju par projektu konkursiem un pieteikuma veidlapas var atrast VKKF mājas lapā internetā (www.vkkf.lv) vai saņemt VKKF birojā Rīgā, tālrunis 67503177, e-pasts kkf@kkf.lv
VKKF biroja faktiskā adrese: K. Valdemāra ielā 20 (1. stāvā), Rīgā, LV-1010Apmeklētāju pieņemšanas laiki:
Pirmdienās: 10:00–12:00
Otrdienās, trešdienās, ceturtdienās, piektdienās: 10:00–12:00; 13:00–16:00
VKKF adrese pasta sūtījumiem: K. Valdemāra ielā 20 (1. stāvā), Rīgā, LV-1010.
VKKF konkursu grafiks 2016.gadā:

Projektu pieteikumus pieņem
Projektu pieteikumus var sūtīt pa pastu
Konkursa rezultāti
Līgumi par piešķirto finansējumu jānoslēdz
no 2015. gada 28. decembra
līdz 2016.gada 22. janvārim plkst. 12:00
līdz 18. janvārim (pasta zīmogs)
Pēc 19. februāra
Līdz 18. martam
2. konkurss
no 4. aprīļa
līdz 29. aprīlim plkst. 12:00
līdz 25. aprīlim (pasta zīmogs)
Pēc 27. maija
Līdz 17. jūnijam
3. konkurss
no 29. augusta
līdz 23. septembrim plkst. 12:00
līdz 19. septembrim (pasta zīmogs)
Pēc 21. oktobra
Līdz 17. novembrim

Informācijas avots: Valsts Kultūrkapitāla fonds

VIAA 2015.gadā apstiprinājusi ERASMUS+ projektus vairāk nekā 15 miljonu eiro apmērā 
Valsts izglītības attīstības aģentūra (VIAA) 2015. gadā ir apstiprinājusi Eiropas Savienības izglītības, mācību, jaunatnes un sporta programmas Erasmus+ projektus skolu, profesionālās, pieaugušo un augstākās izglītības sektorā ar kopējo finansējumu vairāk nekā 15 miljoni eiro.
Šo summu veido Eiropas Komisijas finansējums mācību mobilitātei un stratēģiskajām partnerībām izglītības un mācību jomā 14 miljonu eiro apmērā un valsts budžeta līdzfinansējums augstskolu studentu un personāla mobilitātei – vairāk nekā miljons eiro.
Šogad visos izglītības sektoros kopā apstiprināti 168 mobilitātes projekti. To ietvaros 4392 dažādu izglītības sektoru pārstāvji dosies gūt zināšanas un pieredzi ārvalstīs, piedaloties kursos, darba vērošanā vai pieredzes apmaiņā, kā arī docēs, stažēsies, studēs vai izies praksi ārvalstīs.
Mobilitātē Erasmus+ programmas valstīs piedalīsies 2064 studenti, 709 augstskolu mācībspēki, 243 skolu pedagogi un 737 profesionālo izglītības iestāžu audzēkņi. Smelties pieredzi ārvalstīs dosies arī 185 mācībspēki no profesionālajām izglītības iestādēm un 31 pieaugušo izglītotājs.
2015. gadā Erasmus+ programmas ietvaros ir uzsākta jaunas aktivitātes īstenošana – studentu studiju un augstskolu vispārējā un akadēmiskā personāla mobilitāte starp Erasmus+ programmas valstīm un Erasmus+programmas partnervalstīm. Šī aktivitāte Latvijas augstākās izglītības iestādēm ļauj sadarboties ar augstskolām visā pasaulē.
Projektu pieteikumu konkursā 18 Latvijas augstskolas ieguva iespēju sadarboties ar augstskolām Marokā, Gruzijā, Ukrainā, Meksikā, Ķīnā, Japānā u.c. valstīs, uzņemot 184 studentus un 121 vispārējā un akadēmiskā personāla pārstāvi un nosūtot mobilitātē 27 studentus un 91 vispārējā un akadēmiskā personāla pārstāvi no Latvijas. Augstākās izglītības iestādes vislielāko interesi izrādīja par sadarbību ar augstskolām Austrumu partnerības valstīs, piemēram, Armēnijā, Azerbaidžānā, Baltkrievijā, kā arī augstskolām Āzijā – Indijā, Ķīnā u.c. valstīs.
Visos izglītības sektoros kopā šogad apstiprināti 75 stratēģisko partnerību projekti par kopējo finansējumu 3,9 miljoni eiro. Lielākā daļa projektu tiks īstenoti skolu sektorā, kurā apstiprinātas 60 starpskolu stratēģiskās partnerības.
2016. gadā Erasmus+ projektiem skolu, profesionālās, pieaugušo un augstākās izglītības sektorā būs pieejams aptuveni tāds pats finansējums kā 2015.gadā.
Latviešu fonds izsludinājis 2016. gada pieteikuma konkursu 
Latviešu Fonds darbojas ar mērķi veicināt latviešu kultūras, mākslas un izglītības attīstību, atbalstot projektus šajās jomās. Projekti tiek finansēti no Latviešu Fonda ieguldījumu procentiem. Fonda neaizskaramo pamatkapitālu veido fonda dalības maksas, ziedojumi un testamentārie novēlējumi.
Projektu pieteikumi konkursam iesūtāmi elektroniski no 1. janvāra līdz 1. februārim. Citos formātos iesūtītās anketas netiks pieņemtas.
Lai pieteiktos konkursā projekta pieteicējam jāsagatavo pieteikuma komplekts, kas sastāv no:
1) Kompjūterā aizpildītas pieteikuma veidlapas;
2) Divām (2) rekomendācijām.
Ja vajadzīgs, komplektam arī pievieno:
1) Reģistrācijas apliecības kopiju (tikai organizācijām);
2) Citus papildmateriālus, kas ilustrē vai papildina projekta pieteikumu – piemēram, fotogrāfijām, izvilkumiem no topošās grāmatas, skaņu ieraksta vai video materiāla.
Projekta pieteicējs ir fiziska persona vai organizācija, kas atbildīga par projekta īstenošanu, finansēm un nepieciešamajām atskaitēm. Katrs pieteicējs drīkst iesniegt tikai vienu pieteikumu gadskārtējam projektu konkursam.
Ja pieteicējs vēl nav atskaitījies par iepriekšējo Latviešu Fonda finansēto projektu, nākamais šī pieteicēja projekts konkursā netiks pieņemts.
Papildmateriāli, ja tādi ir, jānosūta līdz 1. februārim (pasta zīmogs) pa pastu uz:
Latvian Foundation P.O. Box 28696 Oakdale, MN  55128  USA
un elektroniskos materiālus lietvedei Renātei Kenney uz pieteikumi@gmail.com.
Projektu lietvedis atbildēs uz jūsu jautājumiem projektu iesniegšanas periodā no 1. janvāra līdz 1. februārim, informēs jūs par jūsu projekta statusu konkursa norises gaitā, kā arī Latviešu Fonda padomes vārdā, paziņos konkursa rezultātus.
Plašāka informācija pieejama Latviešu Fonds interneta vietnē.
Meža attīstības fonds līdz 2016. gada 15. janvārim pieņem iesniegumus vides, izglītības un zinātnes veicināšanai meža nozarē 
AS “Latvijas valsts meži” (AS “LVM”) dāvinājuma (ziedojuma) mērķis Meža attīstības fondam (Fonds) ir atbalstīt projektu īstenošanu šādās mērķziedojuma jomās:
·       Meža nozares profesionālās izglītības attīstība;
·       Meža nozares augstākās izglītības attīstība;
·       Meža nozares attīstībai nepieciešamie zinātniskie pētījumi;
·       Sabiedrības informēšanas un meža īpašnieku izglītošanas un apmācības programmas;
·       Skolu jaunatnes un interešu pulciņu izglītības programmas.
Dāvinājuma (ziedojuma) projektu iesniegumus jāiesniedz Fondā, Republikas laukums 2, Rīgā, LV-1981, 1111 kab., ar norādi – „Mērķziedojumam no LVM”, kā arī nosūtīt uz e-pasta adresi: maf@zm.gov.lvm
Projektu iesniegumi tiks vērtēti saskaņā ar Fonda padomes apstiprinātajiem vērtēšanas kritērijiem: projekta atbilstība mērķziedojuma jomām, projekta aktualitāte un to kā projekta rezultāti ietekmēs attiecīgās mērķziedojuma jomas, meža nozares attīstību ilgtermiņā un pozitīvas sabiedriskās domas veidošanu par mērķziedojuma jomu un meža nozari kopumā. Tiks vērtēta projekta iesniedzēju pieredze, spēja kvalitatīvi īstenot pieteikto projektu un sasniegt plānotos rezultātus, kā arī projekta tāmes pārskatāmība un izmaksu atbilstība un samērojamība ar plānotajiem rezultātiem.
Iespējamā dāvinājuma (ziedojuma) saņemšanai jāiesniedz: 
1)    motivēts iesniegums, atbilstošs normatīvo aktu prasībām
Ziedojuma (dāvinājuma) iesnieguma pieteikuma forma pieejama saitē: 
http://www.lvm.lv/par-mums/sociala-atbildiba/ziedojumi/ziedojumu-politika
2) detalizēta dāvinājuma (ziedojuma) izlietojuma tāme (datēta, parakstīta).
3) Finanšu ministrijas lēmums par sabiedriskā labuma organizācijas statusa piešķiršanu Jūsu projektu pārstāvošajai organizācijai.
4) informācija par iepriekš ar AS „LVM” vai Fondu noslēgtajiem dāvinājuma (ziedojuma) līgumiem, to izpildi.
Tie iesniegumi, kuri AS „LVM” vai Zemkopības ministrijā (Fondā) iesniegti 2015.gadā un atbilst administratīvajiem vērtēšanas kritērijiem, (iesniegumam pievienoti visi nepieciešamie dokumenti) nav atkārtoti jāiesniedz.
Plašāka informācija pieejama Zemkopības ministrijas interneta vietnē.

22 komentāri:

  1. personas aizdevums

    Get gatavs uz 24 stundām samazināt procentu likmi 3%.

    Mēs piedāvājam:
    personas aizdevumiem
    Biznesa aizdevumi
    hipotēka
    projekta aizdevumi
    Lauksaimniecības finansējums un projekta

    Ja Jums ir interese, sazinieties ar mani uz šādu adresi: cassandrabazarov@gmail.com

    Tātad, lūdzu, sniedziet šādu informāciju, lai iegūtu ātru un uzticamu aizdevumu.

    Nosaukums: ......................
    Vārds ...................
    Adrese / Valsts: .......................
    Kredīta summa: ........................
    Aizdevuma termiņš: .......................
    Tālrunis: ......................

    Mēs nosūtīsim atmaksas grafiku un vairāk informācijas, tiklīdz mēs saņemam ziņu.

    Attiecībā Cassandra Bazarov!

    AtbildētDzēst
  2. Finansējuma piesaiste pamatkapitāla, ātrākai attīstībai! Uzņēmēj sāc augt! http://www.cityfinances.lv

    AtbildētDzēst
  3. Kredīta piedāvājums ir samazinājusi likme
    Es visiem, kas interesējas par finansiālu palīdzību piešķir aizdevumus. Tas ir
    aizdevumu starp īpaši ar vienkāršiem nosacījumiem un īpaši
    Šis fakts dažus pasākumus tiek veikta netraucēti
    procedūru. Manu visā aizdevuma procentu likme ir 4 % un
    kompensācijas tiek veikti katru mēnesi, ja jebkurā laikā vēlaties.
    sazinieties ar mani pa e-pastu: lucastrid123@gmail.com.
    paldies

    AtbildētDzēst
  4. uzticams un ātri uzticams aizdevuma piedāvājums

    Sveiki, es esmu persona, kas piedāvā starptautiskus aizdevumus. Ar kapitālu, kas tiks izmantots īstermiņa un ilgtermiņa aizdevumiem starp indivīdiem, sākot no 4000 līdz 500000 eiro par visiem nopietniem cilvēkiem un reālajām vajadzībām, procentu likme ir 3% gadā. "Finanšu aizdevumi, hipotēkas, investīciju aizdevumi, automašīnu aizdevumi, personīgie aizdevumi ir pieejami, lai apmierinātu manus klientus 3 dienu laikā pēc jūsu pieprasījuma saņemšanas.
    Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mums pa dimopouloualexandra71@gmail.com
    Vai arī sazinieties ar mani ar WhatsApp: +306972169483

    AtbildētDzēst
  5. Ātrais aizdevuma piedāvājums

    Mēs esam naudas aizdevumu sniedzēji starp konkrētiem un ieguldījumiem no 2% līdz 10%. Tātad, ja jums ir nepieciešams finansējums, lūdzu, sazinieties ar: creditfinancementrapide5@gmail.com

    E-pasts: creditfinancementrapide5@gmail.com

    WhatsApp : +229 61302457

    AtbildētDzēst
  6. Labdien,
    Es rakstu, lai informētu jūs, ka mēs piedāvājam personas aizdevumiem ar 2% procentu likmi. Mēs jums var sniegt aizdevumus, lai iegādātos traktoru vai zemē, tā jūs varat darīt, lauksaimniecība, zivsaimniecība vai cita lietas, ko jūs vēlaties darīt. Sazinieties ar mums tieši pa pastu: sduplens@gmail.com
    Whatsapp : +33 7 56 88 17 68
    Ar laba vēlējumiem

    AtbildētDzēst
  7. Steidzams aizdevums: caravellamariepierre@gmail.com

    Labdien, īpaši visā Eiropā un pasaulē (Francija, Beļģija, Šveice, Rumānija, Itālija, Spānija, Kanāda, Portugāle, Luksemburga, Gajāna, Reinjona, Majota, Gvadelupa, Martinika, Francijas Polinēzija, Jaunkaledonija ...) , Es jūsu rīcībā nododu aizdevumu, sākot no 3 000 EUR uro līdz 500 000 EUR ar ļoti vienkāršiem noteikumiem ar likmi 2%. Es arī veicu ieguldījumus un aizdevumus starp visa veida privātpersonām. Es piedāvāju kredītus īstermiņā, vidējā termiņā un ilgtermiņā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mani tieši uz manu e-pasta adresi: caravellamariepierre@gmail.com

    AtbildētDzēst
  8. Steidzams aizdevums: caravellamariepierre@gmail.com

    Labdien, īpaši visā Eiropā un pasaulē (Francija, Beļģija, Šveice, Rumānija, Itālija, Spānija, Kanāda, Portugāle, Luksemburga, Gajāna, Reinjona, Majota, Gvadelupa, Martinika, Francijas Polinēzija, Jaunkaledonija ...) , Es jūsu rīcībā nododu aizdevumu, sākot no 3 000 EUR uro līdz 500 000 EUR ar ļoti vienkāršiem noteikumiem ar likmi 2%. Es arī veicu ieguldījumus un aizdevumus starp visa veida privātpersonām. Es piedāvāju kredītus īstermiņā, vidējā termiņā un ilgtermiņā. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar mani tieši uz manu e-pasta adresi: caravellamariepierre@gmail.com

    AtbildētDzēst
  9. Mēs piedāvājam privātpersonu aizdevumus un hipotēkas, automašīnu aizdevumus, hipotēku kredītus ar zemākām procentu likmēm un finansējumu no privātā sektora likmes. Mēs piedāvājam aizdevumus ar zemākiem vai dokumentiem. Sazinieties ar mums tagad, rakstot uz e-mail.paoladpaolad22@gmail.com

    AtbildētDzēst
  10. Mēs esam neatkarīgi aizdevumu brokeri. Mēs piesakāmies tiešsaistes aizdevumam, lai nomaksātu rēķinus, lai sāktu jaunu dzīvi un maksātu studentu mācību nodevas, kā arī lai izveidotu jaunus uzņēmumus. mēs izsniedzam gan īstermiņa, gan ilgtermiņa aizdevumus dažādās kategorijās ar pieejamu procentu likmi. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūsu uzņēmumam, uzņēmumam vai nozarei nepieciešama finansiāla palīdzība? Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai sāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams personīgais aizdevums? Aizdevums jūsu mājām ajgkjullap30@gmail.com

    AtbildētDzēst
  11. Viņi piedāvā īstu naudu cilvēkiem ar sirsnību un godīgumu, ja viņiem ir vajadzīga nauda kaut kādiem personīgiem un biznesa mērķiem.
    Mēs priecājamies, ka spēsim piepildīt savus sapņus ar vislielāko naudas summu, kurai tieši tas ir vajadzīgs. . Šī maksa par pārstrādes / izcelsmes izmaksām
    Mūsu nauda ir apdrošināta, un tai tiks piegādāta apdrošināšana. Jūsu bankas konts 48 stundu laikā, piemērojot tos.
    Nosauciet mūs ar savu interesi, rakstot uz e-mailgujuyouriantuoihin3000@gmail.com

    AtbildētDzēst
  12. Vienojieties par jums kredītu, aizdevumu, parāda dzēšanu! Mēs piedāvājam aizdevumus, kas pielāgoti tieši jums! Vai vēlaties atbrīvoties no nelabvēlīgiem aizdevumiem? Vai vēlaties refinansēt apgrūtinošos aizdevumus? Lai samazinātu procentu likmi un ikmēneša maksājumu? Pārliecinieties par aizdevuma summu, maksājuma summu! Nepieciešams aizdevumswootb6746@gmail.com

    AtbildētDzēst
  13. Mēs esam neatkarīgi aizdevumu brokeri. Mēs piesakāmies tiešsaistes aizdevumam, lai nomaksātu rēķinus, lai sāktu jaunu dzīvi un maksātu studentu mācību nodevas, kā arī lai izveidotu jaunus uzņēmumus. mēs izsniedzam gan īstermiņa, gan ilgtermiņa aizdevumus dažādās kategorijās ar pieejamu procentu likmi. Vai jums ir nepieciešams aizdevums? Vai jūsu uzņēmumam, uzņēmumam vai nozarei nepieciešama finansiāla palīdzība? Vai jums ir nepieciešams finansējums, lai sāktu savu biznesu? Vai jums ir nepieciešams personīgais aizdevums? Aizdevums jūsu mājām bwauata2789@gmail.com

    AtbildētDzēst
  14. Sveiki, kungs, kundze, kā jums klājas? Par godu gada nogales svinībām jūsu Izura banka jūsu rīcībā nodod vairākus aizdevumu piedāvājumus, lai segtu jūsu izdevumus šajā tuvojošajā gada beigu periodā un dažādiem jūsu projektiem. Bankas aizdevumu piedāvājumi svārstās no 5000 eiro līdz 10 000 000 eiro ar procentu likmi 2%.

    AtbildētDzēst
  15. UZTICAMS aizdevums: caravellamariepierre@gmail.com

    Sveiki, Indivīds visā Eiropā un visā pasaulē (Francijā, Beļģijā, Šveicē, Rumānijā, Itālijā, Spānijā, Kanādā, Portugālē, Luksemburgā, Gajānā, Reinjonā, Majotā, Gvadelupā, Martinikā, Francijas Polinēzijā, Jaunkaledonijā…) , Es jūsu rīcībā nododu aizdevumu, sākot no 3000 € uro līdz 500 000 EUR ar ļoti vienkāršiem noteikumiem ar likmi 2%. Es arī veicu ieguldījumus un aizdevumus starp visa veida privātpersonām. Es piedāvāju īstermiņa, vidēja termiņa un ilgtermiņa aizdevumus. Vairāk
    informācijas.
    lūdzu, sazinieties ar mani tieši uz manu e-pasta adresi: caravellamariepierre@gmail.com

    AtbildētDzēst
  16. LAIPNI LŪDZAM: NOPIETNU INDIVIDUĀLU UN GODĪGĀ TIEŠSAISTES AIZDEVUMS
    Kredīta piedāvājums starp privātpersonām ātrais ātrais kredīts, lai izbeigtu jūsu rūpes mazāk nekā 72 stundu laikā. Jums ir aizliegta jūsu banka, un visi jūsu mēģinājumi citās un citās finanšu iestādēs līdz šim neko nedeva jūsu slikto kredītu vai citu dēļ. Nekavējoties neuztraucieties, sazinieties ar mani, un mazāk nekā 72 stundu laikā ar saprātīgu likmi 2% gadā, un par jums piemēroto atmaksas laiku es jums izsniedzu aizdevumu, kas ietaupīs jūsu dzīvību. Lūdzu, sazinieties ar mani pa e-pastu: marialeydi06@gmail.com

    AtbildētDzēst
  17. Salut . Je suis karolle CAD , j'ai rencontré une femme de bon cœur, généreuse et honnête. l'année nouvelle commence en beauté chez moi car je pourrai maintenant vivre en paix dans ma propre maison . J'ai demandé un prêt a Mme ROSE PICIRILLO et après les bonnes démarches elle m'a satisfaire.

    Voici son mail : rosepicirilo@gmail.com pour ceux qui en ont besoin .

    Bonne et heureuse année 2021 je prie Dieu que tout le monde retrouve le sourire comme moi .

    AtbildētDzēst
  18. Salut . Je suis karolle CAD , j'ai rencontré une femme de bon cœur, généreuse et honnête. l'année nouvelle commence en beauté chez moi car je pourrai maintenant vivre en paix dans ma propre maison . J'ai demandé un prêt a Mme ROSE PICIRILLO et après les bonnes démarches elle m'a satisfaire.

    Voici son mail : rosepicirilo@gmail.com pour ceux qui en ont besoin .

    Bonne et heureuse année 2021 je prie Dieu que tout le monde retrouve le sourire comme moi .

    AtbildētDzēst
  19. Salut . Je suis karolle CAD , j'ai rencontré une femme de bon cœur, généreuse et honnête. l'année nouvelle commence en beauté chez moi car je pourrai maintenant vivre en paix dans ma propre maison . J'ai demandé un prêt a Mme ROSE PICIRILLO et après les bonnes démarches elle m'a satisfaire.

    Voici son mail : rosepicirilo@gmail.com pour ceux qui en ont besoin .

    Bonne et heureuse année 2021 je prie Dieu que tout le monde retrouve le sourire comme moi .

    AtbildētDzēst
  20. Vai jums ir vajadzīgas finanses? Vai jūs meklējat finanses? Vai jūs meklējat finanses sava biznesa paplašināšanai? Mēs palīdzam privātpersonām un uzņēmumiem iegūt finansējumu uzņēmējdarbības paplašināšanai un izveidot jaunu biznesu, sākot no jebkuras summas. Iegūstiet finanses par pieņemamu procentu likmi 3%. Vai jums ir nepieciešami šie finanšu līdzekļi uzņēmējdarbībai un rēķinu dzēšanai? Pēc tam nosūtiet mums tūlīt e-pastu, lai iegūtu vairāk informācijas, sazinieties ar mums tūlīt, izmantojot (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Paldies

    AtbildētDzēst
  21. Loan offer between individuals fast Quick loan to end your worries in less than 72 hours You are banned from your bank and all your attempts in others and other financial institutions have given nothing so far because of your bad credit or others so no more worries contact me and in less than 72 hours at a reasonable rate of 3% per year and on the repayment time that suits you I make you the loan that will save your life. Please contact me by email: muthooth.finance@gmail.com
    Phone number: +917428831341 (Call/Whats app)

    AtbildētDzēst
  22. Vai esat meklējis finansēšanas iespējas jauna mājokļa iegādei, celtniecībai, nekustamā īpašuma aizdevumam, refinansēšanai, parādu konsolidācijai, personīgam vai biznesa mērķim? Laipni lūdzam nākotnē! Ar mums ir viegli iegūt finansējumu. Sazinieties ar mums, jo mēs piedāvājam mūsu finanšu pakalpojumus ar zemu un pieejamu procentu likmi 3% ilgtermiņa un īstermiņa aizdevuma termiņam ar 100% garantijas aizdevumu. Ieinteresētajam pieteikuma iesniedzējam jāsazinās ar mums, lai saņemtu turpmākas aizdevuma iegūšanas procedūras, izmantojot: joshuabenloancompany@aol.com

    AtbildētDzēst