otrdiena, 2018. gada 31. jūlijs

Divu pludmales volejbola laukumu izveide Izvaltā, Saules ielā 1 - Projektu konkurss „Iedzīvotāji veido savu vidi 2018”


Projekts pilnveidoja sporta vidi, tika sakopta sabiedriski pieejama teritorija, dažādotas iespējas aktīvai un pilnvērtīgai brīvā laika izmantošanai. 

Tika sakopta teritorija – aizbērtas, izlīdzinātas bedres un iesēts zālājs, iegādāts un uzstādīts volejbola laukumu aprīkojums, uzbērtas tīras smiltis. 






Izveidotie divi pludmales volejbola laukumi, nodrošinās ikdienā kvalitatīvus un regulārus treniņus lielam skaitam sportot gribētāju Izvaltā, un kur būs iespējams organizēt pludmales volejbola sacensības/turnīrus. Pirmās sacensības jau notikušas.
Pludmales volejbola turnīru organizēja biedrība „ATTĪSTĪBAI”, sacensībās piedalījās piecas komandas – katrā bija atļauts pieteikt divus cilvēkus. Spēlēt gribētāju pulks nebija liels (5 komandas), taču spēles bija interesantas, jo līmenis bija ļoti labs un vajadzēja pacīnīties, lai noskaidrotu uzvarētājus. Turnīra 1. vietu izcīnīja M.Leikums un G. Stivriņš, 2. vietā ierindojās J.Leikums un J.Krīviņš, 3. vietā - A.Dzalbs un R.Čerpinskis. I-III vietas ieguvēji apbalvoti ar medaļām un balvām. Par turnīra labāko spēlētāju atzīts M.Ķeris, kurš apbalvots ar kausu. Ārpus pjedestāla palika J.Leikums/M.Ķeris un V.Vasiļjevs/A.Undzēns.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru