ceturtdiena, 2015. gada 19. novembris

2015.gada 14.novembrī plkst.14:00 Izvaltas pamatskolas aktu zālē notika pasākums "Zelta gadi" cilvēka un valsts mūžā!. Šajā pasākumā piedalījās Izvaltas pašdarbnieki: sieviešu ansamblis "Blāzma", Izvaltas deju kolektīvs "Rudņa", 9.klases meiteņu ansamblis, uzstājās arī muzikālā Bogdānu ģimene, pēc svinīgās pasākuma daļas par labu garastāvokli rūpējās grupa "Foršs laiks".
 Pasākuma gaitā tika sumināti "Zelta gadi", "Zelta ģimenes", "Zelta sirdis". Pasākumā tika nominētas un ieradušās 6 "Zelta ģimenes", 8 "Zelta gadi", 3 "Zelta sirdis".
Koncerts patiešām bija jauks, sirsnīgs, ģimenisks un patriotisks. Pēc koncerta valdīja kopības sajūta, kur katram bija interesanti, jautri, labi pavadīts tika laiks kopā ar visiem, ar sava pagasta cilvēkiem.
Šādi pasākumi saliedē kopā cilvēkus, nodibinātas tiek jaunas draudzības un sadarbības saites. Kaut arī kompānijas bija vairākas, tomēr visus kopā apvienoja, gan dejas, gan sarunas, gan laiks, ko pavadīja visi kopā.
PALDIES par sarīkoto pasākumu, kuru rīkoja biedrība "ATTĪSTĪBAI" un Izvaltas pagasta pārvalde, finansiāli atbalstīja Borisa un Ināras Tetertevu fonds un Izvaltas pagasta pārvalde.











VAIRĀK BILDES NO PASĀKUMA ŠEIT

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru