trešdiena, 2015. gada 11. novembris





Biedrībā "ATTĪSTĪBAI" 2015.gada 5.,6.novembrī, projekta Nr.2012.EEZ/DAP/MIC030 ietvaros, notika apmācības "Vērtības sabiedrības izglītības ilgtspējīgai attīstībai".
Tajās katrs dalībnieks varēja aizdomāties par sevi, savu dzīvi , par vēlmi to mainīt saskaņā ar savām vērtībām, savām idejām un spējām.
Šīs apmācības bija, dziļi personiskas, jo katrs padomāja par sevi, atcerējās savas dzīves notikumus un izdarīja savus secinājumus. Visiem tika piedāvātas iespējas ieskatīties sevī dziļāk, mēģināt to visu izprast un saprast kā dzīvot saskaņā ar sevi, savām patiesajām vērtībām un kādus mērķus izvēlēties. Uzdevumi  bija ļoti dažādi - gan vajadzēja strādāt individuāli, gan pāros, gan grupās, kā arī visiem kopā. Pavadītais laiks  bija lietderīgi izmantots un ne vienā brīdī mums nebija atnācis pagurums, no ilgi pavadītā laika. Dalībniekiem viss bija interesanti un noderīgi.
Apmācībās piedalījās 18 dalībnieki. Apmācības vadīja "Latgales kaoučinga centra" vadītāja Daina Kriviņa. Paldies viņai par tik daudz jaukām un pozitīvām emocijām, domām un iespēju ieraudzīt patieso sevi.


Programmu finansē EEZ finanšu instruments un Latvijas valsts.  Projektu finansiāli atbalsta Islande, Lihtenšteina un Norvēģija. Par informācijas saturu atbild biedrība „ATTĪSTĪBAI”.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru