ceturtdiena, 2016. gada 7. jūlijs

Kopā jautrāk 2016!



Ar Krāslavas novada domes jauniešu projektu konkursa finansiālu atbalstu tika organizētas netradicionālās sporta spēles "Kopā jautrāk 2016!" un turpināta ikkgadēja sporta tradīcija. 
Par idejas īstenošanu dzīvē, parūpējās biedrības ”ATTĪSTĪBAI” jauniešu klubiņš, kuru dzīve ikdienā rit Izvaltā un ārpus tās - studējot vai strādājot, kā arī brīvprātīgie izvaltieši.

Bija iespēja piedalīties netradicionālo sporta veidu un stafešu stacijās dažāda vecuma bērniem, viņu vecākiem un Izvaltas viesiem, un visiem kopā aktīvi un interesanti pavadīt brīvo laiku no plkst. 10.00 līdz 15.30
Dalībnieku skaits - 120.

Sporta spēles "Kopā jautrāk 2016!" piedāvāja 8 sporta stacijas, kā arī tika ierīkota smilšu kaste mazajiem, šaha galds pieaugušajiem.
1. Piepūšamās atrakcijas; 


2. Krokets:

3. Trāpi mērķī:

4. Ludo:

5. Makšķerēšana:

6. Stafetes:

7. Jautrie šautriņi:

8. Twister:


Dienas gaitā dalībnieki saņēma pa aukstam našķim - saldējumu no SIA "Elli V". 
Sporta spēļu noslēgumā visi dalībnieki varēja baudīt balto auksto zupu, remdējot slāpes, jo daba šai dienā lutināja ar +30. Ēdienreize nomierināja un sniedza papildus laimi, baudot ēdienu un pārrunājot iespaidus ar kopīgajiem draugiem, radiem, paziņām.

Pirmās sporta spēles notika 2014 gada maijā, otrās 2015.gada jūnijā, šogad sporta spēles notika - pirmo Izvaltas svētku dienā 02.07.2016.. Apmeklētāju ar katru gadu paliek vairāk. Tās ir kļuvušas par ikgadēju pasākumu Izvaltā.
Paldies visiem pasākuma atbalstītājiem!


Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru